indian bhabhi

feb
11
do
2021
GNMI Themabijeenkomst Smart Mobility
feb 11 @ 15:00 – 17:00

GNMI Themabijeenkomst Smart Mobility

Op donderdag 11 februari 2021 organiseren we samen met Future Mobility Network en Fronteer een workshop over smart mobility. De bijeenkomst vindt plaats op het tijdslot van het IVO.

Datum: donderdag 11 februari 2021
Tijd: 15:00 – 17:00
Doelgroep: beleidsadviseurs van gemeenten (mobiliteit, klimaat, data, etc.)
Locatie: online sessie
Kosten: geen
Aanmelden

Hoe krijg je beter inzicht in wat er op je af komt? Hoe kunnen we parktische kennis over smart mobility uitwisselen? We hopen met de bijeenkomst de rol van de gemeente in kaart te brengen en daarnaast de behoeften van gemeenten om deze goed te kunnen uitvoeren. Denk daarbij aan de juridische kaders, maatschappelijke vraagstukken, interne samenwerking tussen mobiliteit, ruimte, ict, energie en klimaat, financiële opgaven, samenwerking met partners, toegang tot kennis en een overzicht van praktische tools. Na afloop bespreken we met andere stakeholders hoe we hier samen een vervolg aan kunnen geven.

We aan de slag met Coding the Curb om te zien wat mobiliteitsaanbieders al digitaal doen in de openbare ruimte en wat je als gemeente daarmee kunt doen. Daarnaast kijken we hoe smart mobility in de gemeentelijke organisatie kan worden verankerd. De gemeente Den Haag neemt ons mee in hun visie op smart mobility.

De GNMI Themabijeenkomst smart mobility vindt plaats op het tijdslot van het IVO, het landelijk strategisch mobiliteitsoverleg van gemeenten. Je hoeft niet aangesloten te zijn op het IVO om je aan te kunnen melden voor de themabijeenkomst.

Meer informatie en aanmelden

 

IVO
feb 11 @ 15:00 – 17:00

Het vergaderslot van deze vergadering van het IVO wordt ingenomen door de GNMI Themabijeenkomst Smart Mobility

Meer informatie en aanmelden voor de GNMI Themabijeenkomst Smart Mobility.

Agenda

Agenda, bijlagen, vergaderlink en aanmelden:
Kalender-item voor de vergadering op het GNMI-Netwerk

 

Over het IVO

Het IVO is het landelijk overleg voor coördinatoren strategisch beleidsadviseurs mobiliteit van gemeenten. Gemeenten wisselen onderling kennis uit over mobiliteitsvraagstukken en bespreken knelpunten bij de ontwikkeling en uitvoering van beleid. Denk aan zero-emissievervoer, deelmobiliteit en de verhouding tussen bereikbaarheid en de leefomgeving. Bij het overleg sluiten ook andere overheidsorganisaties, kennisinstellingen en belangenorganisaties aan.

Over het GNMI

Informatie over het GNMI
Alles over een (proef)aansluiting bij het GNMI.
Of stel je vraag via het contactformulier