Mini seminar Achterstand onderhoud infrastructuur

Kom je ook naar het online mini-seminar Achterstand onderhoud infrastructuur? De bijeenkomst online plaats op woensdag 6 juli 2022 aansluitend op de eerste Algemene vergadering van het GNMI van dit jaar.

Tijdens het mini-seminar neemt Arie Bleijenberg, voormalig directeur strategie TNO en voormalig hoofd strategie Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, ons mee over de achterstanden in het onderhoud van de infrastructuur in Nederland. We gaan in discussie over deze gezamenlijke maatschappelijke opgave. Naast beleidsambtenaren zijn ook hoogleraren, lectoren en onderzoekers aanwezig en kijken we hoe de wetenschap kan helpen. Met het nieuw gestarte Mobiliteitsplatform voor Wetenschap en Gemeenten maken we een rondje langs de actuele onderzoeken, living labs en pilots en de lopende beleidsvraagstukken van gemeenten.

Programma 6 juli

14:00 – 14:30 uur    GNMI Algemene Ledenvergadering (besloten, alleen toegankelijk voor de leden van de Algemene Vergadering van het GNMI)

Mini-seminar

14:30 – 15:30 uur    Arie Bleijenberg: de grote vernieuwingsopgave van de civiele infrastructuur (rapport)15:30 – 15:50 uur    Verbinding wetenschap en gemeenten: actuele onderzoeksvragen en gemeentelijke beleidsopgaven15:50 – 16:00 uur    Subsidiemogelijkheden voor Mobiliteitsplatform voor Wetenschap en Gemeenten

Meld je aan voor het online mini-seminar via het aanmeldformulier.