Stel je vraag

Vragen over parkeerverordeningen, bebording, milieuzones of wegsleepregelingen? Beleidsmedewerkers, juristen en raadsleden kunnen bij het GNMI terecht met alle vragen over de toepassing van de wegenverkeerswetgeving.

Heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen binnen vijf werkdagen contact met je op.

Aanmelden GNMI Contactgroep OV

Aanmelden GNMI Contactgroep OV

De Contactgroep OV maakt onderdeel uit van het GNMI-Netwerk. Beleidsmedewerkers van gemeenten uit het hele land komen wisselen kennis uit, stemmen beleid af en trekken samen op in openbaar vervoerbeleid. Denk aan onderwerpen als toegankelijkheid, stationsgebieden, haltes, busstations en laadvoorzieningen, verkeer en RO en hubs of mobipunten. We bespreken ook de interbestuurlijke samenwerking en de interne afstemming met andere beleidsvelden zoals sociale zaken. Daarnaast regelmatig directe dialoog met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en afstemming met VNG en CROW. Meer over het GNMI

Je ontvangt van ons de uitnodigingen voor de bijeenkomsten en toegang tot de Contactgroep OV op het GNMI-Netwerk. De Contactgroep OV staat open voor alle gemeenten die lid zijn of zijn aangesloten als deelnemer dan wel keuzedeelnemer personenvervoer. De online vergaderingen zelf zijn geheel vrijblijvend: je kunt altijd zelf bepalen of je meedoet en of je actief participeert.

Is je gemeente lid, deelnemer of gebruiker van het GNMI-Netwerk? Dan beantwoorden we je vraag op basis van “fair use”
Is je gemeente nog niet aangesloten bij het GNMI-Netwerk? Dan nemen we contact met je op over je vraag en de benodigde financiële bijdrage die we nodig hebben om je vraag te beantwoorden. Het GNMI werkt hiervoor samen met DTV Consultants. Daardoor kunnen wij een kwalitatief uitstekend antwoord op je vraag geven!

Voor de besloten groep voor verkeersjuristen op het GNMI-Netwerk: klik hier.