top-page

VOC Symposium 2016: terugblik

Jaarlijks organiseert de VOC een symposium. We proberen in het symposium de verbinding te leggen tussen wetenschap en praktijk. Daarnaast is het een goede gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Elk jaar treedt een andere gemeente op als gastheer van het VOC-symposium. In 2016 gingen we naar Arnhem. Naast de gemeente Arnhem trad het Clean Mobility Center op als medeorganisator. Het symposium vond plaats op woensdag 5 oktober op het Industriepark Kleefse Waard (IPKW).

Tijdens het VOC-symposium 2016 stond het thema duurzaam openbaar vervoer centraal. Sprekers uit binnen- en buitenland zijn naar Arnhem gekomen om een presentatie te geven. Het symposium was zo opgezet dat er een goede afwisseling was van technische verhandelingen, visies, pitches en discussies. Bekijk de line-up in het programma.

Tussen de bedrijven door hebben de deelnemers kennis kunnen maken met elektrische voertuigen, welke buiten stonden opgesteld. Daarnaast hebben veel mensen elkaar kunnen spreken tijdens de netwerkonderdelen.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde bijeenkomst. Zowel inhoudelijk, qua sfeer, maar ook kijkend naar de opkomst. Er waren meer dan 200 bezoekers naar Arnhem gekomen voor het VOC symposium, waaronder ook een aantal buitenlandse gasten.

De foto’s en het videoverslag geven een goed beeld van de middag in Arnhem. Ook zijn de presentaties beschikbaar.

album-omslag                                                    presentaties

Hartelijk dank aan iedereen die woensdagmiddag 5 oktober bij het VOC Symposium in Arnhem was. We hopen iedereen volgend jaar weer terug te zien bij het VOC Symposium 2017!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.