In verband met de coronamaatregelen nemen we reserveringen aan voor vergaderingen, werkplekken of cursussen die plaatsvinden vanaf 1 juni 2020. Ook kleine gezelschappen kunnen gebruik maken van de vergaderzaal.

Te huur: vergaderzaal en cursusruimte in het centrum van Den Haag

Vergaderzaal of cursusruimte voor maximaal 12 personen

Inclusief gebruik van presentatiescherm, wifi en koffiebar

Ook te gebruiken als werkruimte met zes werkplekken of één grote werktafel

In een karakteristiek pand aan het Haagse Plein tegenover de Tweede Kamer verhuren we onze zolderetage. Een unieke plek, geschikt voor vergaderingen, cursussen of als tijdelijke werkplek.

Multifunctioneel
De ruimte is op verschillende manieren in te richten: met los van elkaar geplaatste werktafels, een centrale vergadertafel of een carré-opstelling. Wij kunnen dit verzorgen, maar het is ook mogelijk om de ruimte zelf in te richten. Het presentatiescherm is voorzien van een HDMI-kabel zodat een laptop kan worden aangesloten, maar een draadloze verbinding is ook mogelijk. Wij helpen graag met het klaar zetten van een digitale presentatie zodat de bijeenkomst meteen van start kan gaan.

Koffie, lunch of borrel
In onze koffiebar bieden we heerlijke espresso, cappuccino, thee, gekoeld en bruisend water aan. Interesse in een verzorgde lunch of een aangeklede borrel? Vraag ons naar de mogelijkheden. We werken samen met het op de begane grond gelegen Café Berger. Het is mogelijk om drankjes te nuttigen in de vergaderruimte, in het café of op het gezellige terras aan het Plein.

Prijs per dagdeel €250 (excl btw) inclusief gebruik presentatiescherm en gebruik van de koffiebar. Voor de huur van deze zaal hanteren wij algemene voorwaarden.
Aangesloten gemeenten bij het GNMI krijgen een zeer aantrekkelijke korting. Vraag naar de voorwaarden.

Reserveer of vraag vrijblijvend meer informatie via het formulier. Francesco Del Puglia legt graag uit welke mogelijkheden er zijn: 06-83434418, francesco.delpuglia@gnmi.nl.

Reservering of vraag vergaderruimte zolderverdieping Plein 18a