De Zolderkamer
In een karakteristiek pand aan het Haagse Plein, recht tegenover de Tweede Kamer, biedt onze vergaderzaal een lichte en gastvrije plek. De Zolderkamer is voorzien van airconditioning, een presentatiescherm, wifi en een eigen koffiehoek. De cappuccino en espresso van vers gemalen bonen, thee, gekoeld en bruisend water zijn inbegrepen bij de prijs.

Multifunctioneel
De vergaderzaal is op verschillende manieren in te richten dankzij de hiervoor op maat gemaakte tafels. De ruimte is niet alleen geschikt voor vergaderingen, maar ook goed te gebruiken als cursusruimte, als flexwerkplek of om samen te werken aan een project. Kom gerust vrijblijvend langs om te kijken naar de mogelijkheden.

Koffie, lunch en borrel
Wilt u behalve koffie, thee en water van de koffiebar ook een verzorgde lunch of een aangeklede borrel? Vraag ons naar de mogelijkheden. We werken samen met het op de begane grond gelegen Café Berger. Het is mogelijk om te lunchen en te borrelen in de vergaderruimte, in het café of op het gezellige terras aan het Plein.

Faciliteiten
Naast wifi is het gebruik van een 49″ presentatiescherm, videoconference set en een glassboard inbegrepen. Tegen een vergoeding kunt u gebruik maken van een projector met groot scherm. We kunnen op aanvraag alles voor uw vergadering gebruiksklaar zetten.


Corona
Om zo goed mogelijk rekening te houden met de risico’s rondom corona hebben we een coronaprotocol opgesteld. Hierin vindt u aanvullende informatie over het landelijke coronabeleid en de hygiëne- en afstandsmaatregelen die gelden in het gebouw.

Tijdens corona accepteren we reserveringen voor het gebruik van De Zolderverdieping tot een maximum van zes personen tegelijk. Van iedere bezoeker vragen we om de naam en contactgegevens achter te laten.

Prijs per dagdeel €250 (excl btw) inclusief gebruik van wifi, presentatiescherm, videoconference set en de koffiebar. Hele dag, twee uur, of kleine groep? Bekijk de prijzen hieronder.

Voor de huur van deze zaal hanteren wij onze algemene voorwaarden. Gemeenten aangesloten bij het GNMI huren tegen een gereduceerd tarief. Vraag naar de voorwaarden.

Contact
Francesco Del Puglia
+31 6 83434418
francesco.delpuglia@gnmi.nl

Omschrijving en detailsPrijzenLocatie en bereikbaarheidReserverenVoorwaardenReglement


Omschrijving en details

De Zolderkamer bevindt zich aan het Plein, midden in het centrum van Den Haag, op loopafstand van het centraal station. Onze vergaderzaal is gelegen op de derde verdieping van een sfeervol gebouw, met vanuit het zolderraam een doorkijkje naar het gezellige Plein met de terrassen en aan de overkant het gebouw van de Tweede Kamer.

De ruimte is geschikt voor maximaal 12 personen (tijdens corona: maximaal 6). Kom van tevoren op afspraak vrijblijvend op locatie kijken naar de mogelijkheden voor uw vergadering, cursus of projectwerkplek. We kunnen optioneel tegen een vergoeding een complete vergadering inclusief presentatiemateriaal of videoverbinding met deelnemers van buiten turn key voor u klaarzetten. Maar vanzelfsprekend is de zaal ook in de basisopstelling direct beschikbaar voor uw activiteit.

We hebben onze ruimte flexibel ingericht, zodat we zoveel mogelijk aan ieders wensen tegemoet kunnen komen. De Zolderkamer kan hierdoor gebruikt worden als vergaderruimte, als creatieve ontmoetingsplek, als flexwerkplek voor meerdere personen, als co-werkplek om samen aan een project te werken, of als cursusruimte.

In de ruimte is een verrijdbare 49″ presentatiemonitor met Chromecast, HDMI-kabel, videovergaderset met draaibare camera, laptop met USB-ingang en soundbar beschikbaar voor presentaties, een videovergadering (Teams, Zoom, Meets, GoToMeeting, etc) of andere audio-videotoepassingen. Er is daarnaast een glassboard (whiteboard van glas) voor het maken van aantekeningen met de hand. In de gehele ruimte is een goede Wifi-verbinding aanwezig. Deze voorzieningen zijn allemaal inbegrepen in de huurprijs. Op aanvraag plaatsen we een projector met groot projectiescherm. Deze beschikt over een USB-ingang en kan worden verbonden met HDMI, Chromecast, bluetooth of een audiokabel.

De ruimte beschikt over een pantry met een espressomachine voor espresso, cappuccino en andere koffievarianten van vers gemalen bonen. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten thee, gekoeld water en gekoeld bruisend water. Wilt u de vergadering of andere activiteit combineren met een lunch of een borrel? We werken samen met Café Berger, dat is gevestigd op de begane grond van het pand waar De Zolderkamer is gelegen. U kunt in café plaatsnemen, op het gezellige terras van Café Berger aan het Plein, of boven laten brengen naar de vergaderruimte. Om u administratie uit handen te nemen kunnen we desgewenst de kosten voor de lunch of borrel toevoegen aan de factuur voor de huur van de Zolderkamer. Mocht u liever zelf een locatie zoeken voor lunch of borrel, er zijn volop mogelijkheden op het Plein en rondom.

Neem contact met ons op voor vragen of reserveringen:

Francesco Del Puglia
email: francesco.delpuglia@gnmi.nl
Tel: +31 6 83434418

Details

 • 4 tafels (160×60)
 • 2 tafels (120×80)
 • 12 vergaderstoelen
 • 2 bureaustoelen (op verzoek uitbreidbaar tot 4)
 • 2 LCD computerschermen 23″ (op verzoek uitbreidbaar tot 4)
 • 49” TV-scherm voor presentaties, videovergadering, etc
 • Laptop met USB-aansluiting (u kunt ook uw eigen laptop gebruiken)
 • Videovergaderingen:
  – Microsoft Teams, Google Meets, Zoom, GoToMeeting, etc
  – Bestuurbare camera met zoomfunctie
  – Microfoon op de vergadertafel tafel
 • Presentaties:
  – Glassboard met 4 kleuren
  – Google Chromecast, HDMI-kabel en Apple Mini DisplayPort
  – Soundbar
  – Projector met groot scherm (op verzoek)
 • Wifi 6 internetverbinding
 • Koffiehoek met wastafel, gekoeld en bruisend kraanwater, koelkast, afwasmachine, espressomachine en waterkoker
 • Meenemen en nuttigen van eigen consumpties is toegestaan
 • Drie toiletruimten (gedeeld met andere gebruikers van het pand)
 • Airconditioning en centrale verwarming
 • Vensters aan drie zijden van de ruimte die geopend kunnen worden voor ventilatie


Prijzen

Voor alle opties geldt: inclusief gebruik van de hierboven aanwezige faciliteiten. Dat betekent dat onder meer de koffie, thee en gekoeld water, wifi en het presentatiescherm inbegrepen zijn in de hieronder getoonde prijs. De getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

Dag9:00 – 18:00€ 500
Ochtend9:00 – 13:00€ 250
Middag14:00 – 18:00 € 250
Kort2 uur (kantooruren)€ 180
Avondop aanvraagop aanvraag
Weekendop aanvraagop aanvraag
 • De Zolderkamer is beschikbaar tijdens kantooruren. Voor gebruik buiten deze tijden neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 • Voor kleine roepen, tot maximaal 4 personen, bieden we een gereduceerd tarief.
 • Gemeenten aangesloten bij het GNMI kunnen tegen speciale voorwaarden gebruik maken van de vergaderruimte.


Locatie en bereikbaarheid

De Zolderkamer is gelegen aan het Plein, in het centrum van Den Haag. Het is ongeveer zeven minuten lopen vanaf het centraal station. Daarnaast zijn er verschillende bus- en tramhaltes in de buurt. Komt u met de auto? Onder het Plein bevindt zich een parkeergarage. Is deze vol, dan zijn er meerdere op enkele minuten lopen meerdere parkeergarages te vinden.

Aan het Plein bevinden zich verschillende cafés en restaurants met een terras. Daarnaast bevindt u zich aan de rand van het winkelhart van Den Haag en de vele bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft zijn altijd op loopafstand. De haltes van tramlijn 1 en 9 zijn vlakbij om u naar het strand van Scheveningen te brengen.

Open in Google maps: De Zolderkamer, Plein 18A – 2511CS The Hague

Reserveringen

In ons reserveringssysteem ziet direct of De Zolderkamer op de door u gewenste datum en tijd beschikbaar is. Kiest u eerst of u de ruimte wilt reserveren voor een periode van twee uur, een ochtend, een middag, of een hele dag. Vervolgens kijkt u of de gewenste datum beschikbaar is en kunt u een reservering plaatsen. Voor afwijkende tijden neemt u contact met ons op.

U kunt vervolgens aangeven of u gebruik wilt maken van speciale faciliteiten en of u een lunch of borrel wilt bestellen bij uw vergadering, cursus of andere geplande activiteit. Wij nemen vervolgens contact met u op om de details te bespreken.

Vult u alstublieft de benodigde informatie in, zodat wij u onze service zo goed mogelijk kunnen afstemmen op uw behoeften. Neem contact met ons op voor speciale wensen.

Reserveringen kunnen kosteloos worden geannuleerd tot 24 uur voor aanvang van de geboekte huurperiode. Voor annuleringen tussen 24 uur en 12 uur voor de start van de geboekte huurperiode brengen we 50 procent van de huurkosten in rekening. Voor een annulering binnen 12 uur voorafgaand aan de huurperiode wordt het volledige huurbedrag in rekening gebracht.

Onderstaande tekst komt binnenkort in het Nederlands beschikbaar
Host Rules
OVERTIME
As well as our space, we want to be as flexible as possible, so we will always try to meet your needs. At the same time we kindly ask you to leave the room on time, especially because there might be other guests later and we need to make it ready for them. So the general rule is that the space must be vacated and all items brought into the space must be removed by the end time of your booking reservation. A little overtime, only if possible, won’t be a big deal, otherwise it will be billed in hour increments at a price of 100 euro per hour.
CLEANING / DAMAGES
Cleaning is included to any booking. Nonetheless we really appreciate that guests leave the space tidy and clean.
Please take care of our space and all furniture and equipment so we can keep offering the same rate to customers like you. Kindly refrain from using tape, sticky tack, nails, screws, staples or penetrating items on our walls.
MISCELLANEOUS
Smoking is not allowed in the space.
There is no open flame or frying allowed on site or any cooking that will create a large amount of smoke as our facility is not artificially ventilated.

General terms and conditions
Please refer to our General terms and conditions for all other rules.

Privacy policy
Click here to read our privacy policy