Nieuw: GNMI ledenplatform

Heb jij het al gezien? Ons nieuwe online ledenplatform is gelanceerd!  

Een nieuwe online omgeving met een overzichtelijke en moderne vormgeving. Het is nu nog makkelijker om relevante kennis en interessante documenten met een groep te delen. 

We zijn benieuwd naar jullie gebruikservaring! Lukt het om de juiste plek te vinden om een vraag te stellen, de agenda te vinden van de komende vergadering en achteraf het verslag en presentatiebestanden te vinden? En is bij iedereen bekend dat je in één oogopslag kunt zien welke collega’s door het hele land zijn aangesloten op het GNMI-netwerk?  

Een belangrijk verschil met het oude online netwerk is dat vakinhoudelijke discussies nu losgekoppeld zijn van groepen, waardoor berichten over specifieke onderwerpen naar meerdere relevante thema’s worden gestuurd. De nieuwe kalender biedt een overzicht van alle bijeenkomsten, zodat je gemakkelijk interessante onderwerpen kunt vinden, zelfs als je geen toegang hebt tot specifieke groepen. 

Met de lancering van online platform evalueren we ook de groepen. We merken dat fysieke bijeenkomsten, zoals die van GNMI IVO, goed worden ontvangen. We zijn op dit moment bezig om te kijken of we groepen, zoals GNMI Regionale Mobiliteit en GNMI Stadslogistiek, anders kunnen vormgeven. 

Nieuw zijn ook presentaties over onderzoeken en projecten van adviesbureaus. Dit gebeurt zonder commerciële belangen en draagt bij aan de vakinhoudelijke discussies. We moedigen gemeenten aan om onderwerpen aan te dragen die relevant zijn voor beleidsmedewerkers mobiliteit. 

Al met al streven we naar een efficiënt en waardevol platform dat de uitwisseling van kennis en ervaringen binnen de mobiliteitssector stimuleert! 

Ik zie je daar! 

Hartelijke groeten, 

Arthur Ter Weeme,
Directeur GNMI