GNMI Contactgroep Openbaar Vervoer op 25 september te gast bij VDL in Valkenswaard

De Contactgroep OV van het GNMI is op 25 september te gast bij busbouwer VDL in Valkenswaard. Op de agenda van de vergadering staan onder meer de elektrificatie van het busvervoer en VDL presenteert de trends in de ontwikkeling van nieuw busmaterieel. Beleidsadviseurs van gemeenten kunnen zich aanmelden voor de bijeenkomst.

Tijdens de vergadering van de GNMI Contactgroep OV gaan de gemeenten in gesprek met Stichting E-Laad over de elektrificatie van busvervoer. Ander bespreekpunt is de opgave rondom de fietsparkeervoorzieningen bij stations. Daarnaast informeren elkaar over de ontwikkelingen in het openbaar vervoer in de verschillende delen van het land. In de middag verzorgt VDL een presentatie over de trends, ontwikkeling en bouw van busmaterieel.

De vergadering van 25 september 2019 vindt plaats in Valkenswaard, start om 11:00 en is om ca 14:30 afgelopen. Meer informatie over de agenda en locatie volgt na aanmelden.

Leden van de Contactgroep OV kunnen zich aanmelden via de bekende kanalen of via onderstaand formulier. Is je gemeente nog niet aangesloten bij het GNMI? Je bent van harte welkom om geheel vrijblijvend deel te nemen aan de vergadering van 25 september. Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier.

De Contactgroep OV is voor beleidsadviseurs van gemeenten die zich bezig houden met openbaar vervoer in relatie tot infrastructuur, het mobiliteitsbeleid, ruimtelijke ontwikkelingen, duurzaamheid en doelgroepenvervoer. In de Contactgroep OV worden gemeenten geïnformeerd over belangrijke landelijke ontwikkelingen in het OV-beleid en helpen gemeenten elkaar bij het oplossen van beleidsvraagstukken. De Contactgroep OV is onderdeel van het GNMI-Netwerk.

Dit formulier kan niet meer worden ingevuld. Voor vragen kunt u terecht bij het GNMI-secretariaat: gnmi@gnmi.nl of 06-28359632